Historien bag

Pers Kemi blev grundlagt for over 50 år siden af Georg Pers. Med den stigende miljø-bevidsthed i midten af 70’erne forudså Georg Pers, at anvendelsen af de sundhedsskadelige opløsningsmidler i næsten alle produkter til såvel industrien som til auto-sektoren ville blive erklæret for uønskede.

Pers Kemi igangsatte derfor en udvikling af produkter, der var mindre skadelige for såvel det interne som det eksterne miljø. Dette har betydet, at Pers Group i dag er i samarbejde med anerkendte, internationale producenter kan tilbyde højtudviklede proceskemikalier. Disse proceskemikalier lever fuldt ud op til de krav, den højteknologiske industri stiller.

Pers Group er i dag stærkere end nogensinde og takket være fremsynethed og et dygtigt medarbejderskab, er virksomheden på sit felt blandt Europas førende. Miljø, system og uddannelse har helt fra starten været filosofien bag Pers Group. Denne filosofi har vi ingen planer om at ændre. Det var den rette filosofi i 1967 – det er den i dag, og det vil den også være i årene fremover.

Pers Group omfatter idag, udover kemi afdelingen også firmaer indenfor overfladebehandling i form af sand og glasblæsningsudstyr, bejdseafdeling til rustfrit stål, AM-Deburring samt afdeling, som varetager salg af vaskemaskiner og proces udstyr til vibrationsafgratning og polering af plast og metal emner.

Pers Group | Industrivej 12-16 | 7120 Vejle øst | Tlf.: 75 82 66 33 | E-mail: info@pers-group.com

Pers kemi logo