Kampange Vibra-Line 60B

Kemi

Kolde aflakeringsmidler
Varme aflakeringsmidler
Rust og korrosionsbeskyttelse
Bejdsemidler rustfrit stål
Bejdsemidler aluminium
Udstyr til Bejdse

Forbehandling før lakering

Kombineret affedtning og jernfosfatering
Forbehandlingskemikalier Aluminium
Forbehandlingskemikalier Stål - Zink
Kombineret affedtning og aluminiums bejdsemidler

TILBUD

Vibrationsafgratning
60 L rundvibrator
incl. slibemiddel/Chips
Klar til brug.

Kontakt os på

info@pers-group.com

eller telefon 7582 6633

 

Vibrationsafgratning er en effektiv og skånsom metode, til at rense og fjerne grater efter bearbejdning på metal eller plast emner.
Selve afgratningen sker ved, emnerne lægges i en vibrationsafgratnings maskine, som er beklædt med en gummi belægning, der sørger for emner ikke bliver beskadiget under afgratningen.
Der anvendes en compund og vand sammen med chips, som kan være af plast eller keramisk materiale og i forskellige former, som passer til emnet.
Resultatet af overfladen afhænger af valget af Chips.
Se hele vores Chips / forbrugsstoffer og Compond katalog her

Hos Pers Group har vi maskinløsningen som passer til dig.
Se hele vores maskin katalog og find den afgratningsmaskine som passer til dit behov og dine emne. Her finder du vibrationsmaskiner,  både rundvibrator samt manuelle, halvautomatiske samt fuld automatiske Turbomaskiner.
Turbo afgratningsmaskiner klare opgaven op til 10 gange hurtigere end en rundvibrator.

  • Dansk designet halvautomatisk turbo maskine med integreret spildevandsløsning til såvel afgratning som polering af alle typer metal, komposit eller plast emner.
  • Standard manuel turboanlæg til dem med det lille behov hvor emne størrelsen ikke overstiger Ø40 mm. Manuel Turbo-Line er en helt manuel betjent “stand-alone” enhed. Bowlen har vertikal sider og en separat bund samt individuel indstillelig hastighed mellem 50 og 180omd/min.
  • Fuldautomatiske Turbo gennemløbsanlæg i forbindelse med tung drift til afgratning og polering af metal & plastemner.
    Se film med fuld automatisk turboanlæg
    I forlængelse af en fuldautomatisk Turbo afgratningsmaskine kan placeres en majstørre eller varmeovn.
  • Rundvibrator type Vibra-Line med integreret separationssystem og separationssold og støjdæmpningslåg.
    Se Film med Rundvibrator fra Pers.

Hos Pers Group har vi forhandlingen af flere mærker indenfor blæsekabiner, til både trykblæsning, vådblæsning og injektor blæsning og selvfølgelig det rigtige blæsemiddel, som glasperler, korund, ædel korund eller stålsand.

Overfladebehandling – rust og korrosionsbeskyttelse.

Bejdsemidler til rustfrit stål – Rustfri stål kan også ruste, hvis man ikke behandler det efter bearbejdning. Hos Pers Group har vi SIGGI programmet, som er et 100 % dansk udviklet produktprogram, som dækker alle kemiske områder omkring korrekt behandling af rustfri overflader.

Badbejdse eller dyppebejdse til blankning af oxiderede emner og overflader, der tåler syre.

Til dyppebejdse eller bad bejdse findes der et, ikke giftmærket produkt som hedder Siggi Blue.
Siggi Blue anvendes som dyppebejdse i et lukket kredsløb og opløser og fjerner anløbninger fra svejsesøm og flader. Siggi Blue kan anvendes på ståltyper som AISI 304 og 316 legeringer, speciallegeringer som SMO, SAF, og Duples kan også behandles med Siggi Blue. Vi anbefalder at passivere den bejdsede overflade med Siggi Passivator 560, da det rustfri stål herefter har en optimal beskyttelse.
Sprøjtebejdse er transparent et-trins bejdse med indbygget aktivator. Siggi sprøjtebejdse bruges til lettere indfedtet rustfrit stål.Siggi sprøjtebejde er kræver en giftattest.

Penselbejdse, bejdsepasta bruges til b.la. svejse sømme på rust og syre bestandigt stål.
Desuden har vi rigtige udstyr når der bruges bejdse midler, som håndsprøjter til syre, overtræksdragter, syrefaste handsker og pensler.

Eskaphor produkterne til affedtning og bejdsning af aluminium og andre metal legeringer. Nem og hurtig bejdse reaktion med forbedret malings-vedhæftning på aluminium.
Aflakeringsmidler, der er fri for dichlormethan og N-methylenpyrroliden. Med Eskaten og Eskastrip malingsfjerner kan vi tilbyde løsninger til alle typer belægning og både kolde og varme malingsfjernere.

Ønsker du at flere oplysninger om vores produkter kan du kontakte os her

Pers Group | Industrivej 12-16 | 7120 Vejle øst | Tlf.: 75 82 66 33 | E-mail: info@pers-group.com

Pers kemi logo